08 آذر 1393 - 8:12
شناسه خبر: 1212
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
عضو انجمن پرورشدهندگان قارچ:
میانگین قیمت فروش قارچ کیلویی 4500 تومان است
عضو انجمن پرورشدهندگان قارچ میانگین قیمت فروش هر کیلوگرم قارچ در واحدهای تولیدی را 4500 تومان عنوان کرد و گفت: نیمی از قارچ کشور در تهران و کرج تولید میشود.
به گزارش پایگاه خبری کانون انجمنهای صنفی صنایع غذایی ایران، عباس رنجبر اظهار کرد: ظرفیت سالانه میزان تولید قارچ در استان البرز 18 هزار تن است که 30 درصد از این میزان به مصرف داخلی استان می رسد و مابقی به سایر نقاط کشور ارسال میشود.
وی با اشاره به اینکه رتبه دوم تولید قارچ کشور به استان البرز تعلق دارد، افزود: 50 درصد از قارچهای مصرفی کشور در استانهای تهران و کرج تولید میشود.
رنجبر خاطر نشانکرد: 35 واحد تولید قارچ در استان البرز وجود دارد که از این تعداد چهار واحد بزرگ و شش واحد کوچک به دلیل مشکلات مالی در آستانه ورشکستگی هستند که این مساله موجب کاهش میزان قارچ تولیدی استان در سال جاری خواهد شد.
وی ادامهداد: میانگین قیمت فروش قارچهای تولیدی در سال جاری 4500 تومان است که این امر ضررهای مالی زیادی بر دارندگان شرکتهای تولیدی وارد کرده است.
عضو انجمن پرورشدهندگان قارچ گفت: بی ثباتی قیمت قارچ و صنعتی محسوب شدن قیمت سیستمهای آب واحدهای تولیدی قارچ، از مشکلات عمده این واحدها است.
مدیر عامل اتحادیه قارچ البرز در پایان اظهار کرد: با هدف حمایت از واحدهای تولیدکننده قارچ، تسهیلاتی در نظرگرفته شده است ولی شرایط و ضوابط دشوار دریافت تسهیلات، مانعی بزرگ برای بهرهمندی تولیدکنندگان از این اعتبارات است.
منبع: ایسنا